Extravagant Challenge/ Skip Beat recenzia

2. května 2013 v 17:53 | Reita-chan |  Recenzie
Name : Extravagant Challenge
Format :Serial
Opening theme : "S.O.L.O." by Super Junior-M
Ending theme : "That's Love" by Donghae with Henry
Country of origin : Taiwan
Original language : Chinese




Príbeh je o jednom mladom dievčati ktoré si uvedomí že ľudia sa menia. Mladá Gong Xi (Ivy Chen)bola už v ranom veku opustená matkou a tak si ju do opatery vzala miestna rodina ktorá Gong Xi ( Ivy Chen) vychovávala ako vlastnú dcéru, Gong Xi ( Ivy Chen)sa kamarátila si ich synom Bu Po Shang -om (Lee Donghae) ktorí mal prebrať ich rodiny hotel, no on mal iné pláni. Shang (Lee Dongahae) žil hudbou. A tak z domu utiekol a val zo sebou aj Gong Xi ( Ivy Chen). Po dlhšom čase v rušnom Taipei ich vzťah ochladol. Shang(Lee Dongahe) sa stal veľmi slávnym spevákom ktorí si len tak svoj štýl nemohol skaziť Gong Xi(Ivy chen) ktorá bola úplne odlišná. Áno hanbil sa za ňu. No tento utrápení život Gong Xi (Ivy Chen)zmení jeden osudoví deň, deň keď Gong Xi (Ivy Chen)zašla za Shangom (Lee Donghae) do štúdia aby mu odniesla jahodoví puding (to pochopíte keď si pozriete prvú časť :D ) čo našla milá Gong Xi ( Ivy Chen) nevidí svojho milovaného Shanga ( Lee Donghae) ktorí o nej hovorí nepekné veci v tú chvíľu si Gong Xi ( Ivy Chen)povedala že zo seba slúžku už robiť nebude a Shangovi ( Lee Donghae) to pekne vráti a to doslova. Gong Xi (Ivy Chen) sa rozhodne zmeniť celí svoj život. A ako dostať hviezdu na kolená ako je Shang ( Lee Donghae) ? no stať sa tiež hviezdou. Zúčastní sa kastingu v jednej agentúre a stane sa menšou pomocou hviezdou XD tam spoznáva Dun He Lian (Siwon) ktorí je úhlavní nepriateľom Shanga (Lee Dongahe). Chcete vedieť ako to dopadne ?



Môj názor: tato dorama je veľmi pekná môžete si všimnúť že je Taiwnsaká no aj napriek tomu je veľmi pekná . Zo začiatku som na Donghaeho veľmi kričala a zároveň umierala z toho akí vie byť zlí sexy zlí . To nie je jediné táto dorama je veľmi zábavná veľa sa pri nej nasmejete odporúčam vám si ju pozrieť. Celí čas ako bude pri Siwonovi vám bude pripadať veľmi romantickí. Pre mňa bola najkrajšia časť asi tá kde bol Siwon chorí no aj napriek tomu ďalej pracoval proste úžasná dorama J
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Haku Haku | 2. května 2013 v 19:20 | Reagovat

Na to se nejpíš kouknu,pokud to teda někde najdu :-D

2 ČiČi x) ČiČi x) | E-mail | Web | 2. května 2013 v 19:31 | Reagovat

Je to jedna z mojich najobľúbenejších dorám :) :) ... Ja mám celkovo Taiwanské doramy rada ... sú tak správne praštené a originálne :) a ja sa rada smejem  XD ... naviac táto mala ešte aj Siwona a DongHaeho XD ... Och :D ... Síce neviem v ktorej to bolo časti ako Siwon vyliezal z bazéna ale pamätám si, že som tú časť pretočila najmenej 10x a slintala pri tom ako buldog :DDD

3 Nikla Nikla | E-mail | Web | 3. května 2013 v 1:04 | Reagovat

Jé, Extravagant Challenge :3 V poslední době si říkám, že bych ji konečně mohla dokoukat :D od srpna jsem zkoukla asi jen tři díly. Pak mi nějak nešel další díl spustit a tak jsem se na to vykašlala -_- XD Ale Donghae hraje hajzly vážně dobře XDD

4 Alliade Chiaki Sheppetsu Alliade Chiaki Sheppetsu | Web | 3. května 2013 v 10:43 | Reagovat

jé xD jednou jsem se na to chtěla podívat, ale v tu dobu jsem byla přeplněná tunami rozkoukaných anime, doram *ikdyž je na tom pořád stejně* xD ale rozhodně se na to hodlám podívat xD

5 Ryuu L  ^^ Ryuu L ^^ | Web | 3. května 2013 v 11:16 | Reagovat

uhum, uhum... taiwanské dorami sú super ^^ a celkovo ázijské zmýšlanie pri tvorbe či už seriálov alebo filmov je naozaj úžasný ♥ síce som ešte túto doramu nevidela, ale po všetkých tých skúškach a blbostiach si na nu určite musím nájsť čas! :) dakujem za recenziu ♥ ^_^

6 Chiyo666 Chiyo666 | Web | 3. května 2013 v 12:21 | Reagovat

nebo/li jinak SKIP beat viděl jsme jako mangu i anime a jako doramu se mi líbí víc možná protože je tam si won:D a dong hea:D

7 Yunho-chan Yunho-chan | Web | 3. května 2013 v 14:32 | Reagovat

No tak to nepoznám ale chcem to vydieť jak vydím je to zaujimavé veľmi tak toje dobré moc :-D  :-D  :-D

8 Kira*Yume Kira*Yume | E-mail | Web | 3. května 2013 v 16:43 | Reagovat

ta vypadá dost zajímavě :3, nevim možná juknu :)

9 sykorka 14 sykorka 14 | E-mail | Web | 4. května 2013 v 13:53 | Reagovat

Reita, jsi srdečně zvána do soutěže anime blogů. http://sykorkarebelka.blog.cz/1305/souteze-prihlaseni  doufám že mé pozvání přijmeš, počítám s tebou by sykorka 14

10 Zrozená v (k) temnotě Zrozená v (k) temnotě | Web | 4. května 2013 v 16:18 | Reagovat

Možná se kouknu, až budu mít více času. Poslední dobou nic nestíhám. :D

11 Tohru- Tohru- | E-mail | Web | 15. února 2015 v 20:53 | Reagovat

:3 Tiež sa mi táto dorama páčila... Zo začiatku som tiež chcela Donghaea prizabiť xD a ku koncu som sa smiala ako retard, že tak mu trebaxD ... Len ma štve, že to má taký nedokončený koniec TT

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
DESIGN BY PIDES ( CHikkuru)