Gravitation recenzia + Online

2. července 2013 v 18:27 | Reita-chan |  Recenzie
Názov: Gravitation (15+)
Žáner: Shounen-ai, Romantic, Comedy, Music
Počet epizod: 13 + 2 OVA
Rok: 2000 - 2001 (OVA 1999)



Príbeh je o mladom 19 ročnom Shuichi Shindovi ktorí sníva že bude slávny ako je jeho idol Ruychi Sakuma. Jeho sen sa zdá že bude skutoční, s priateľom Hirom založili skupinu s názvom Bad luck. Mladí Shuichi to má zo svojou slávou ťažké pretože je v show biznise ešte nováčik a keby mu to nestačilo tak sa mu do cesty pripletie slávny spisovateľa románov Yuki Eiri ktorí mu poriadne skomplikuje život. Najprv mu hnusne skritizoval text piesne ktorú napísal a potom aby nestačilo zaľúbil sa do neho !!!! Začal vidieť život inými očami. Yuki je k nemu chladní a neohľaduplní a nevie prejaviť svoje citi kvôli jeho traume z detstva ktorú mu spôsobil Kitazava Yuki po ktorom nosí aj prezývku. Shuichi prechádza veľkými strasťami aby si splnil svoj sen a zároveň bojoval o svoju lásku..




Môj názor: Je to úžasné anime v podstave je to moje prvé anime ktoré malo gay podtón. Je to moja srdcovka na toto anime sa nedá zabudnúť je tam veľmi dobre charakterizovaná pozícia semeho a Ukeho pre úplného yaoi začiatočníka by som odporúčala pozrieť si toto anime .Okrem toho je tam plno zábavných scénok ktoré vás fakt pobavia ale aj rozplačú J

Online:


 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Anitram Noriko Anitram Noriko | E-mail | Web | 2. července 2013 v 19:42 | Reagovat

pěkné anime ale manga byla 1000krát lepší.. já jsem první četla mangu a potom, než jsem to dočetla (četli jsme to společně s kámoškou :D ) tak jsem se podívala na anime a anime v porovnání s mangou stojí celkem za nic ale i tak ho ředím ke svým oblíbeným anime :333

2 ~//:☢ ❝ Y U U C H I ❞ ~//:☢ ❝ Y U U C H I ❞ | Web | 2. července 2013 v 20:36 | Reagovat

nečetla jsem mangu a ani jsem neviděla anime, ale moje sestřenice mi to doporučovala... tak se na to možná mrknu :3

3 beepinka beepinka | Web | 2. července 2013 v 20:38 | Reagovat

na tohle anime se chci moc kouknout..díky,že jsi mi ho připomněla^^
_
no ..nevím,zda je FREE yaoi ..,ale nemyslím si bohužel...uvidíme =) já to zčeknu i tak :D  :-D

4 Ryu^^ Ryu^^ | Web | 3. července 2013 v 8:31 | Reagovat

Moje nejoblíbenější Shounen-ai anime. x3

5 Aya Evans Aya Evans | Web | 3. července 2013 v 10:28 | Reagovat

Těším se na dny, až se k anime dostanu. :3 Slyšela jsem o něm hodně a je to prý fakt moc hezké.:3 Děkuji za hezkou recenzi.^^

6 Ayaname Ayaname | Web | 3. července 2013 v 12:05 | Reagovat

Mám větší a větší chuť se na to podívat. ^w^ xD

7 Girl with devil's smile Girl with devil's smile | Web | 3. července 2013 v 14:07 | Reagovat

Huéé, ja som úplne zabudla, že mám toto anime rozpozerané :D Sakra, ja by som si tie anime mala niekam spísať, lebo potom zabúdam.. ^^"
Gravitation mám rada :))

8 Momo-chan Momo-chan | Web | 3. července 2013 v 15:16 | Reagovat

Toto som nikdy nevidela úplne celé - ale začiatok asi tri krát. Ja som sa do toho proste nevedela zažrať a prinútiť sa to dokukať

9 calime calime | Web | 3. července 2013 v 20:14 | Reagovat

Hm, zní to zajímavě. Možná o tom popřemýšlím až dokoukám včechno co mám rozkoukané ( je toho moc :-D )

10 Kira*Yume Kira*Yume | E-mail | Web | 3. července 2013 v 22:01 | Reagovat

Zajímavý děj O3O :D, a podle tvýho názoru na anime, se na to musim podívat, takže děkuju za super recenzi ^^

11 Moose^^ Moose^^ | Web | 3. července 2013 v 22:41 | Reagovat

pěkná recenze, a děj vypadá zajímavě :O* doufám že budu mít čas se na to mrknout : 3

12 Akira Akira | Web | 4. července 2013 v 10:43 | Reagovat

Anime bylo perfektní, teď se dokopávám jakou dobu k manze, tak už by to fakt chtělo to přečíst :D

13 Michi-chan Michi-chan | Web | 4. července 2013 v 22:14 | Reagovat

Na Gravitation jsem slyšela dobré ohlasy pouze od lidí co neviděli jiné yaoi nebo shonen-ai anime, ale možná se na to podívám xD

14 Ryuu L Ryuu L | Web | 5. července 2013 v 15:38 | Reagovat

ooh :') tolko spomienok XD
moja prvá skúsenosť so shounen ai vobec! XDD zbožňujem to anime a dokonca aj mangu :) velmi dobrá práca ^^

15 Reita-chan Reita-chan | Web | 5. července 2013 v 16:47 | Reagovat

[13]: toto anime je veľmi dobré keby som si mala vybrať medzi hociktorým iným anime tak si račej vyberiem Gravitation :) pretože je to užasne anime ako po dejovej línii ale aj grafickej stránke je toto anime užasne neznášam yaoi anime ktoré sú blbo kreslene teda staré takéto anime si ani nepozriem česť výnimkám.

16 DirtyFoxx DirtyFoxx | Web | 8. července 2013 v 9:24 | Reagovat

Hihi toto anime som naposledy videla pred 4 rokmi!! XD

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
DESIGN BY PIDES ( CHikkuru)