Tazza: Shinui Son recenzia + online

30. května 2015 v 13:59 | Reita-chan |  Recenzie
Ahojte ako sa máte ? u mňa celkom fajn , jazdy v autoškole mi idú celkom dobre takže nemôžem sa sťažovať . Momentálne trávim volný čas pri PC pozeraním na anime, teraz pozerám Noragami fakt sugoí anime. Pripravujem zvyšok článkou ktoré som vám sľubila tak zatiaľ papa.







Originálni názov:Tazza: Shinui Son
Anglický názov:Tazza: The Hidden Card
Zem pôvodu: Korea
Počet epizód: 1
Čas na epizodu: 147 minut
Žáner: Akční, Drama, Komedie, Krimi
Moje hodnotenie:

Dae-gil ma talent na hazardné hry, je veľmi šikovný no osud mu nepraje. Po incidente keď sa pobije s mafiánom pre svojho otca( strýka neviem už presne) sa Dae-gil musí odobrať niekde ďaleko preč aby ho nenašli a nezabili. Odchádza za svojim kamarátom ktorého dávnejšie naučil hrať a podvádzať, ten mu pomáha a ponúkne mu dobrú páru, netrvá dlho a Dae-gil sa stáva hráčom. No šťastie prestane byť na jeho strane a stáva sa z neho návnada pre hazard. Dae-gil znovu musí odísť no nemieni to nechať len tak. Po tom čo okúsil samotné dno plánuje pomstu ktorou zároveň chce všetko ukončiť.


Môj názor:
Tento film som videla počas mojej neaktivity na blogu, taká príjemné odreagovanie od učenia XD. Varujem vás film má 140min (skoro) a pri týchto 140 minútach si prejdete skoro celým životom Dae-gila , ktorý bol najprv mladý, hlúpy, naivní a neskôr dospelí a odhodlaní vziať svoj život do vlastných rúk. Recenziu som pojala iba o živote Dae-gil-a pretože postáv tam bude naozaj dosť, napr. dievča (zabudla som jej meno) ktoré s Dae-gil - om bola počas jeho slávy v hazardnom klube. Neskôr sa z nej vykľula iba obyčajná podvodníčka. A ako posledné by som spomenula aj Mi-na ktorá bola jeho prvou láskou :3 dokonca ju požiadal o ruku než odišiel zo svojho rodného mesta. Ona mu dokonca bude pomáhať s jeho plánom na pomstu. Dae-gil ju miluje a dokázal by si pre ňu aj ruku odrezať L. Tak príjemné pozeranie film má odo mňa 10/10 :D. Naozaj odporúčam je to super film na úrovni žiaden shit !!!

Online (CZ) - j enutná registrácia, ktorá je bezplatná.
Download (CZ) - veľkosť suboru je 7GB O_O, bohužiaľ som iné nenašla,
takže pridám neskôr lepší link




Na toto sa tešila polovica fanušikov T.O.P-a XD

(a ja s nimi)


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Tohru- Tohru- | E-mail | Web | 30. května 2015 v 23:05 | Reagovat

Film si už dávno chcem pozrieť (Veď T.O.P tam je *www*) spolu s kamoškou. Myslím, že teraz je ten správny čas xD *sťahuje*
Ďakujem za pripomenutie filmu a peknú recenziu

2 Miya Miya | Web | 31. května 2015 v 15:57 | Reagovat

Ja som vedela, že to je ten film, kde si TOP dal dole tričko! Konečne, po toľkých rokoch čakania :D
Rozhodne si to chcem raz pozrieť, ale to príde asi až tak v lete, lebo teraz bude dosť učenia, jááj. Ale pekná recenzia :) Díky za tip.

3 Yunho-chan Yunho-chan | Web | 31. května 2015 v 18:02 | Reagovat

:-D a lala TOP je super ja zíram 8-O   jeho teľo jooo :-D  :-D super musím si to pozrieť :-D  :-D

4 Sayuri Sayuri | E-mail | Web | 31. května 2015 v 18:55 | Reagovat

Tak o tomto som ešte nepočula, ale určite si to pozriem, kedže ma recenzia zaujala. Už aj si to píšem na zoznam!
Inak Reita-chan, veľmi pekný nový design :)

5 Ryunka Ryunka | E-mail | Web | 31. května 2015 v 19:15 | Reagovat

Je fajn, že se máš fajn :-) Já jsem měla emočně a fyzicky velmi vyčerpávající týden, řešili jsme s přítelem krizi... Tak doufám, že teď už bude jen dobře...
O tomhle filmu jsem snad ještě neslyšela... Ale vypadá to celkem zajímavě :3

6 dead-cutie dead-cutie | Web | 31. května 2015 v 19:58 | Reagovat

T.O.P.... NICE !!! Musím se kouknout :D

7 L. L. | Web | 1. června 2015 v 21:00 | Reagovat

krásný blog:)

8 Bara-chan Bara-chan | Web | 2. června 2015 v 1:46 | Reagovat

Ooh, koukám, že blog je v novém kabátku :33 Nádherný design! :33

9 elyrose elyrose | Web | 2. června 2015 v 2:01 | Reagovat

Skúsim pozrieť ešte som o tej dorame nepočula páči sa mi ten chlapec :D a proste milujem korejské komédie vždy sa ne nich veľa posmejem :P.. Aj recenzia znie lákavo,mám rada premeny človeka ako z naivného sa vypracovať atď.. :3

10 Penny Mizuki Allonsy Penny Mizuki Allonsy | Web | 2. června 2015 v 18:57 | Reagovat

Super, je tam TOP :DD Verim, se tento film nalakal plno VIPs :D
Jinak pekny lay :3

11 Yuii (ฅ・ิω・ิฅ) Yuii (ฅ・ิω・ิฅ) | Web | 3. června 2015 v 0:23 | Reagovat

Awwwww pěknej layout jen tak na začátek >w< Reita-chan nezklamala a je stejně sladký jako předtím >//w//< Sice se v doramách moc nevyznám a jsem ohledně nich dost vybíravá, tak se můžu kouknout a vyzkoušet, jestli mi bude tato konečně sedět, či nikoliv.. xD Ale je tam pěknej typánek >:))) to pujde >:DD xD

12 Marry Marry | Web | 3. června 2015 v 16:52 | Reagovat

Tak toto vyzerá viac než dobre. Hneď sa idem na film vrhnúť. Snáď ma to ohúri rovnako ako teba. Ak nie, tak minimálne polonahý Dae-gil určite. ;) :D

13 Anako Anako | Web | 5. června 2015 v 13:13 | Reagovat

Určitě se na film mrknu, jinak \noragami je vskutku skvělé anime :3
Jinak, krásný design blogu, moc se mi líbí! :'))

14 Saki Saki | E-mail | Web | 7. června 2015 v 14:43 | Reagovat

V prvom rade; máš strašné krásny nový lay ;3 O tomto filme mi už hovorila kamarátka, pretože je tam T.O.P.-ík a musím sa na to už konečne kuknúť tiež, tie gifky ma k tomu ešte len viac poháňajú :D Rozhodne si chcem pozrieť, ako to zahral *^*

15 beepinka beepinka | Web | 8. června 2015 v 9:41 | Reagovat

Ooooooooooooooooooh bože z těch gifů TOPA jsem odpadla :o !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! >o< gosh!!! mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm*-* Znám to a možná někdy kouknu ^^
Noragami je super ^^)/ mě se též velmi líbilo. JInak musím říct,že máš hezký dess :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
DESIGN BY PIDES ( CHikkuru)