Yuri!!! on Ice recenzia + online

29. ledna 2017 v 13:08 | Reita-chan |  Recenzie

nacitaniNázov: Yuri!!! on Ice
Originálny názov : ユーリ!!! on ICE
Počet epizód: 12
Čas na epizodu:25 minut
Žáner: Přítomnost, Shōnen, sport
Moje hodnotenie: /5

Yuuri Katsuki je japonsky krasokorčuliar ktorý na krasokorčuliarskej súťaži Grand Prix prehral a tak mu neostáva nič iné než sa vrátiť do rodného Japonska . Yuuri rozmýšľa že by z krasokorčuľovaním mal skoncovať , no zrazu pred ním stojí jeho idol 5-násobný majster sveta Viktor Nikoforov a oznamuje mu že bude jeho trénerom a spolu vyhrajú Grand Prix. Všetko by bolo jednoduché keby sa neobjavil aj mladí ruský krasokorčuliar Yuri Plisetsky ktorý chce s Yuurim bojovať o Viktora. Yuuri musí dokázať Viktorovi a aj samému sebe že dokáže byť najlepším.

Môj názor:
Tak na toto anime som sa tešila už v........septembri . Videla som malú ukážku na toto anime a hneď som vedela že toto anime si obľúbim. Anime ma vôbec nesklamalo :D presne podľa môjho očakávania :D hlavná postava Yuuri bol naozaj cute a obľúbila som si ho hneď na začiatku. Viktor bol hneď druhí XD jeho bláznivá postava sa mi páčila a vnáša do anime jemní nádych yaoi XD. Som strašní maniak ale už v prvom diely som tušila že toto nebude obyčajné anime. Videla som už mnoho yaoi ( skôr všetky yaoi anime) ale ani pri jednom som tak nekňučala ako pri tomto !!!! akože ked tam Viktor skočil na Yuurio v priamom prenose ja som kričala spolu s tým publikom XDXD som trdlo že ? ale milujem toto anime. Skončilo sa to tak nijak ale verím že príde druhá séria a tam bude toho kiss kiss viac XD.



Online cz :

Online eng:
...........................................
Download cz:

Download eng:


 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Magicmax Magicmax | Web | 29. ledna 2017 v 17:13 | Reagovat

Ten pocit, kdy už víš že se ti ten seriál bude líbit znám. Snad se mi jednou tento seriál dostane podruku. Podíval bych se hned ale nejde to. :-) Ale po tvém vyznání lásky k tomuto anime, si jistě na to budu chtít kouknout. :-D

2 Sayuri Sayuri | E-mail | Web | 29. ledna 2017 v 17:50 | Reagovat

Už som o tom počula a hoc to vyzerá dobre nejako ma to neoslovilo. Neviem čím to je, možno že je to krasokorčuľovaním a to je nejako mimo mňa. Ale ktovie, možno si to predsa len pozriem :)

3 Bara-chan Bara-chan | Web | 29. ledna 2017 v 17:52 | Reagovat

Taky jsem se hrozně těšila a jenom čekala, až to vyjde celé a budu mít čas :D Je to úžasné anime, prostě... :333 To člověk ani nemá slov :33 Hrozně moc doufám v druhou sérii, a doufám, že se city mezi Victorem a Yurim ještě víc rozrostou :33 Je to jedno z těch anime, které člověk prostě musí milovat a být na něm závislý ♥

4 YY YY | Web | 29. ledna 2017 v 20:37 | Reagovat

Jo- YOI bylo skvělý- Až na to- že Yuuri nevyhrál- To mě zničilo- :((( ><" Nemám rád toho ruskýho zmrda malýho.... .___.""

5 S c a r s S c a r s | Web | 29. ledna 2017 v 21:02 | Reagovat

Yuri předčilo veškerá moje očekávání hned po prvním díle, bylo to vtipné a příběh příjemně utíkal. Ale někde v polovině mě to přestávalo bavit, i když se z Yuriho a Victora stal canon. :D Jako celkově to bylo fajn, ale pro mě je tak stále velké ale.... :D

6 Medvěd Medvěd | Web | 30. ledna 2017 v 9:01 | Reagovat

Mě z anime oslovilo za celý život jen Deathnote a nevím nevím zda to někdy nějaké jiné překoná. :)

7 Ryuu L Ryuu L | Web | 30. ledna 2017 v 9:04 | Reagovat

ughhh! všetci sú z toho anime tak mimo a nadšení!! musím si to pozrieť aj ja konečne!! GAAAAAH!

8 Magicmax Magicmax | Web | 31. ledna 2017 v 15:54 | Reagovat

Ty máš takové štěstí že máš tolik komentářů. :-)

9 Moomin Moomin | Web | 31. ledna 2017 v 21:24 | Reagovat

Bylo to po dlouhé době první anime, které jsem viděla. A možná bych se k tomu ani nedostala. Ale protože teď bylo to ME a snad všechny moje tety milují krasobruslení, tak jsem si vzpomněla, že nějaké takové anime existuje :D a protože už jsem měla školu vyřešenou a nemusela se jí zabývat, tak jsem to během dvou dnů shlédla - výhoda toho, když se na to díváš až poté, co vyjdou všechny díly,  nemusí se čekat :D

Noo…jelikož mě krasobruslení tak moc nebere (jako třeba biatlon, to není sport, to je život! :D) tak jsem z těch jejich krátkých a volných programů moc neměla. Ale i tak jsem si anime užila, fandila jsem hlavním hrdinům a dohromady bych to shrnula jako takovou oddechovku. Jestli udělají druhou sérii, určitě se na ni podívám. Do té doby mám krasobruslení zase na nějakou dobu dost. :D

Ale jinak jsem našla úplně skvělé doushinji!! A roztekla jsem se jako želé na asfaltu v létě :D
A ten opening je úplně libový, stáhla jsem si ho a poslouchám furt! ^^ ♥

10 Kitsune-chan | dandere-life.blog.cz Kitsune-chan | dandere-life.blog.cz | Web | 1. února 2017 v 19:25 | Reagovat

To anime je dost luxusní, zvlášť Viktor..aww u toho jsem dostala naprostý záchvat crushe ! >///<

11 Elyrose / Saomy Elyrose / Saomy | 2. února 2017 v 4:22 | Reagovat

Zaujialo ma to a určite sa k tomu v ďaka tebe dostanem :). Krasokorčuľovanie mám rada aj keď neviem si presne predstaviť ako bude dej prebiehať postavy ma oslovili hlavne ten pekný blondiak :D haha. Dúfam že sa tam objaví aj nejaka holka a bude romantika:D.

12 Jaeyeon Jaeyeon | E-mail | Web | 2. února 2017 v 9:58 | Reagovat

Yuuri on Ice je boží!! :D
Mě se toto anime líbilo už jen protože od dětství miluju krasobruslení, takže jsem se v tom úplně rozplývala <3
Jinak co se týče 2. série, tak ta je potvrzená prý na tento rok v listopadu :D

13 Penny Penny | Web | 2. února 2017 v 16:29 | Reagovat

O tomto se poslední dobou docela dost mluví a já nikdy nevěděla proč :D Bruslení mě vždycky bavilo, hehe, jediný sport, který mě snad baví xD, ale nevím nevím, zda se na to podívám :D Zrovna nedávno jsem si řekla, že si dám na chvilku pauzu s k dramami, ale jak je vidět, tak asi ne :'D
Jinak fůha, dlouho jsme se tu neukázala. To bych měla napravit TT

14 Tamao-chan Tamao-chan | Web | 2. února 2017 v 20:27 | Reagovat

Taky se přidávám ke skupině těch, co tohle milují. Psala jsem na to recenzi taky a shrnula jsem to tam - hezký nápad, děj o ničem, ale boží postavy a ječení při každé BL scéně. :D Ne, vážně, stojí to za shlédnutí, to určitě ano a čekám jen na další sérii! <3

15 buttercup buttercup | Web | 3. února 2017 v 10:58 | Reagovat

já ještě yuri on ice nedojela celý, takže si tu recenzi nechci číst moc do detailů :D chybí mi nějaký tři díly a je to skvělý anime, skvělá animace i story line. :3

16 beepinka beepinka | Web | 6. února 2017 v 22:58 | Reagovat

Haha,já jsem to dokoukala včera a musím říct,že se mi to moc líbilo :3, i když jsem od toho možná čekala maličko víc..nevím. Ale pěkné to bylo a ty momenty ..gosh ♥ :-P  :-D
-
Jo já taky držim palce všem novým skupinám :D ...nejhorší je,že jich je stále víc a víc :D kdo se v tom má pak orientovat :D a stíhat to všechno sledovat :D ach jo ><  :D :-D

17 Tohru- Tohru- | Web | 12. února 2017 v 15:17 | Reagovat

Tak na toto anime som fakt zvedavá. Hádam, že to bude prve anime po dlhej dobre ktore si oblubim. A už zase športove :Dd (naposledy Kuroko no Basuke)

18 doramaqueen doramaqueen | E-mail | Web | 14. února 2017 v 16:24 | Reagovat

Na toto sa už dlhšie chystám. Vyzerá to, že to bude sranda. Som fakt zvedavá, ako to spracovali :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
DESIGN BY PIDES ( CHikkuru)