Recenzie

Jakalyi Onda/Codename jackal recenzia + online

29. dubna 2017 v 18:53 | Reita-chan
nacitaniNázov: Jakalyi Onda
Originálny názov: Codename jackal
Počet epizód: 1
Čas: 107min
Žáner: Komedia, zo života,
Moje hodnotenie:

Ste fanúšikom DBSK ? nie ? nevadí tento film si aj tak obľúbite . Codnename Jackal je komediálna kórejská dorama(film). Hrá v nej Kim Jaejoong bývalí člen skupiny DBSK. Príbeh sa točí okolo mladej a neskúsenej vrahyne, ktorá dostáva za úlohu zabiť slávneho idol. Nedostatok skúseností jej však v tom dosť braní. Choi Hyun (Kim Jaejoong ) sa všemožne snaží dosť z pazúrov zabíjačky a využíva k tomu jej neskúsenosť. Dej sa odohráva v hoteli kde sa Hyun zašije aby sa mohol stretnúť so svojou milenkou a okrem bláznivých fanúšikov sa tu motajú aj policajti. Prečo no ide o to že na policajnú stanicu dorazí správa od legendárneho zabijaka ktorý sám udáva svoj budúci ciel a aj miesto kde sa to uskutoční . Mladej zabíjačke to veľmi sťažuje celú situáciu v ktorej sa nachádza.

Môj názor:
Tento film som si naozaj pozrela len kvôli Jaejoongovi ale priznávam sa veľa filmov som si pozrela len kvôli mojim bisaom XD. Pozerala som to už naozaj dávno ale verťe že som nezabudla ani na jednu jedinú scénku z tohto filmu . Bolo to naozaj veľmi zaujímaví film čakala som nie akú od dychovku pri ktorej budem aj predvídať čo sa stane dopredu, ale nebolo to tak. Film ma veľmi prekvapil dejovo ale aj celkovým zábavným základom, áno zábava bola naozaj základní prvok tohto filmu . Nenechajte si ujsť tento film a ak máte chuť na smiech tak vám tento film odporúčam .

Logan - Wolverine recenzia

5. března 2017 v 10:23 | Reita-chan
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt logan wolverine 2017Ocitáme sa v roku 2029 kde sú skoro všetci mutanti vyhladení a aj sám Xavier (profesor X ) sa musí skrývať. Logan a Charles sa skrývajú v starej tvárny blízko mexických hraníc. Logan stráca svoje schopnosti uzdravovania a sťažka nachádza silu x-mana. Charles je vážne chorí a trpí záchvatmi ktoré môžu byť pre jeho okolie nebezpečné. Do cesti sa im však pripletie 11 ročná Laura ktorá má rovnaké schopnosti ako Logan. Loganov ako tak kľudný život končí a spolu s Laurov a Charlesom sa vydávajú na útek pred prenasledovateľmi ktorý Lauru chcú dostať.


Na film som sa tešila naozaj veľmi dlho nevedela som sa vlastne dočkať kedy naň pôjdeme s Pides. Premiéra bola 3.3.2017 čo bolo v piatok a prvé premietanie bolo o 15:30. Takže som z práce musela rovno fičať iba na otočku domov a do kina . Bolo premietanie aj večer ale mne sa nechcelo vracať domov tak neskoro v piatok takže som išla na to prvé premietanie. Logan bol pre mňa veľmi úchvatní, síce som bola sklamaná že čo to z Logana je !! ale dodávalo to na filme vierohodnosti, toho že vážne sa toho stalo veľa a Logan už nie je Mutant akým býval. Hneď v prvej scénke Vám zomkne hrdlo to si píšte ( aspoň mne zomkol) no a celý film sa so mnou tento pocit ťahal . Ja som veľká fanúšička Logana takže to so mnou naozaj zamávalo a poviem Vám že som mala na male aby som sa nerozplakala ale chcela som byť hrdinkou a neplakať ale verťe že ak by som to mala vidieť ešte raz tak plačem celí čas.Laura bola naozaj divná mám taký pocit iba ja alebo všetci ? Bola na mňa až moc ukričané decko. Možno sa mala mierniť pretože bojoví pokrik je jedno a kričanie je druhé, takže za mňa Laura FUCK !!!

Tak snáď som toho nevyzradila až moc a zaujala som Vás natoľko že do kina pôjdete tiež. Tak Papa neskôr.

Trailer:

Your Name /Kimi no Na wa recenzia + onilne

14. února 2017 v 15:15 | Reita-chan
Ahojte :D už ste si mysleli že sa neozvem čo ? . Dnes je Valentína a ja skoro vždy pridávam na tento deň nie aké recepty alebo obrázky tento krát pridávam recenziu na anime film, ktorý si so svojou polovičkou môžete pozrieť a užívať si romantiky :D ( ok ja som sama ale to nevadí T-T) Tak príjemné čítanie a dúfam že vás zaujme.
PS: k tomuto anime som sa dostala prostredníctvom Elyrose.

..................

"pletené povrázky predstavujú prúd času. Povrázky sa krútia, motajú, trhajú a znovu spájajú. To je čas...."

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt your name
Název: Your name
Typ: Film
Originálny názov : Kimi no Na wa
Počet epizód: 1
Čas na epizodu: 1h 46min
Žáner: drama, komedia, psychologické, rodinné, romantika, scifi, zo života

Moje hodnotenie: /5

*mPoznáte ten pocit keď ste niečo stratili ale neviete čo ? No stále niečo hľadáte ale vlastne ani neviete koho alebo čo hľadáte. Jednoducho máte pocit že ste stratili niečo veľmi dôležité.*
Micuha žije v pokojnej dedine kde nieje práca, vlak jazdí každé dve hodiny,obchod zatvára v 9h, žiadne kníhkupectvo,žiadni zubár, žiadna kaviareň a každí mladí človek odtiaľ odchádza do Tokya. Micuha žije zo svojou sestrou Jacuhou a babkou úplne kľudný život, až kým sa Micuha nezačne chovať čudne. Občas nevie kto je čo tu robí a chová sa naozaj čudne. Na druhej strane je mladí stredoškolák Taki ktorý žije v Toyiu a pracuje v talianskej reštaurácii. Život Micuhi a Takiho sa stretávajú prostredníctvom vymení duší a tak obaja musia spolu spolupracovať kým túto záhadu nevyriešia. Prostredníctvom sprav v mobiloch budú vedieť jeden o druhom všetko.

Yuri!!! on Ice recenzia + online

29. ledna 2017 v 13:08 | Reita-chan

nacitaniNázov: Yuri!!! on Ice
Originálny názov : ユーリ!!! on ICE
Počet epizód: 12
Čas na epizodu:25 minut
Žáner: Přítomnost, Shōnen, sport
Moje hodnotenie: /5

Yuuri Katsuki je japonsky krasokorčuliar ktorý na krasokorčuliarskej súťaži Grand Prix prehral a tak mu neostáva nič iné než sa vrátiť do rodného Japonska . Yuuri rozmýšľa že by z krasokorčuľovaním mal skoncovať , no zrazu pred ním stojí jeho idol 5-násobný majster sveta Viktor Nikoforov a oznamuje mu že bude jeho trénerom a spolu vyhrajú Grand Prix. Všetko by bolo jednoduché keby sa neobjavil aj mladí ruský krasokorčuliar Yuri Plisetsky ktorý chce s Yuurim bojovať o Viktora. Yuuri musí dokázať Viktorovi a aj samému sebe že dokáže byť najlepším.

Môj názor:
Tak na toto anime som sa tešila už v........septembri . Videla som malú ukážku na toto anime a hneď som vedela že toto anime si obľúbim. Anime ma vôbec nesklamalo :D presne podľa môjho očakávania :D hlavná postava Yuuri bol naozaj cute a obľúbila som si ho hneď na začiatku. Viktor bol hneď druhí XD jeho bláznivá postava sa mi páčila a vnáša do anime jemní nádych yaoi XD. Som strašní maniak ale už v prvom diely som tušila že toto nebude obyčajné anime. Videla som už mnoho yaoi ( skôr všetky yaoi anime) ale ani pri jednom som tak nekňučala ako pri tomto !!!! akože ked tam Viktor skočil na Yuurio v priamom prenose ja som kričala spolu s tým publikom XDXD som trdlo že ? ale milujem toto anime. Skončilo sa to tak nijak ale verím že príde druhá séria a tam bude toho kiss kiss viac XD.



Online cz :

Online eng:
...........................................
Download cz:

Download eng:


Hataraku Maou-sama! recenzia + online

22. listopadu 2016 v 16:42 | Reita-chan

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt Hataraku Maou-sama!Názov: Hataraku Maou-sama!
Anglický názov: The Devil Is a Part-Timer!
Typ:TV seriál
Počet epizód: 13
Čas na epizódu: 25 minut
Žáner: Fantasy, Komedie, Magie, Parodie, Podle novely, Romantika, Šónen, Superschopnosti, Ze života
Hodnoteie: / 5

Videli ste už niekedy anime kde sú démoni dobrý, milí, pracovití a spoločenský ? a zas naopak, videli ste anjelov ktorý sú zákerní, zlý a úchylní ? tak sa pripravte pretože anime Hataraku Maou-sama! vám ukáže že to tak môže byť. Toto anime bolo na mňa až príliš čudné ale aj napriek tomu ma to nenechalo kľudnú celé anime som zhltla za jeden deň alebo lepšie povedané za 5 hodín (áno ja Reita-chan som si ubrala 5 hodín z môjho úžasného voľného dňa). Sadao je pekný prevít !!!!!!

Warrior Baek Dong Soo

27. září 2016 v 17:36 | Reita-chan
Ahojte ako sa mi máte ja sa mám celkom fajn, s pocitom že túto sobotu nemusím do práce, sa mám naozaj fajn . A možno nepôjdem ani piatok , zlomil sa mi totiž zub a nechcem to nechať len tak, pretože by sa mi tam urobil nie aký kaz a ďalší zub by musel zase preč a pochopte ja nechcem prísť o zub *nikdy som nemala problémy zo zuby no posledné 3 mesiace ma bolia a lámu sa mi* . Inak túto doramu som videla asi pred 3 až 4 mesiacmi a až dnes pridávam recenziu tak si ju užite a ďakujem všetkým za komentáre .Upratovanie SB ešte neskončilo bude to tu asi až do nebudúceho mesiaca takže máte čas čo sa týka nových i starých sb . Zápis tu !!



Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt Warrior Baek Dong SooOriginálni názov:Musa Baek Dong Soo
Anglický názov:Warrior Baek Dong Soo
Země pôvodu:Jižní Korea
Počet epizód:29
Čas na epizodu:45 minut

Hodnotenie: /5

Táto historická dráma sa odohráva v čase vlády dynastie Joseona. Nájomný vrahovia sa snažia o život korunného princa Sada. Bojovník Baek Dong (skutočná legenda) vedie skupinu bojovníkov ktorý máju princa chrániť a sprisahancov proti kráľovi odstrániť.
Tento boj začal ešte skôr než sa narodil Baek Dongsoo, už ako malý mal zomrieť no jeho život zachránil známy bojovník Gim Gwang Taek prezývaný aj ako "Sword Saint". Obetoval svoju ruku aby Baek dong soo prežil a žil šťastný život aj napriek hendikepu s ktorým sa narodil ( mal pokrútené kosti na nohách). Baek Dong soo rástol a jeho život bol celkom normálny. Neskôr sa k ným pridáva Yeo Un, chlapec ktorý stratil matku a nedávno aj otca. Spolu sa obaja chlapci začínajú učiť bojovým umeniam a pridávajú sa tak k skupine ktorá chráni princa Sada.

The lost Tomb recenzia

16. září 2016 v 18:17 | Reita-chan
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt the lost tomb

Originální názov: Dao mu bi ji
Anglický název: The Lost Tomb
Zem pôvodu: Čína
Počet epizod: 12
Čas na doramu: 9 hodin 36 minut
Čas na epizodu: 48 minut
Hodnotenie:

Like Love ( 1a 2) recenzia

25. května 2016 v 8:00 | Reita-chan
Tak som tu zas a konečne sa dostávam k recenzií na BL film ktorý som videla XD.
Prečo Vám sem dávam práve recenziu ? no je to hlavane kôli tomu že som sa do tohto filmu uplne zamilovala a halvne do tých hercov :3

Idem na to .....
Tak ako prví Vám vysvetlím ako som našla tento film XD (nuda viem). Takže bolo to večer asi okolo pol 11 ( vtedy mám väčšinou divné nápady na hľadanie BL filmov XD) . Našla som prvý diel tejto novely s Názvom LIke Love alebo tiež I Love You As A Man. Film na mňa pôsobil trochu nízko rozpočtový no príbeh a vzťah medzi hlavnými rolami Ukem Maidingom a semem An Ziyanom ma uchvátil. Nedobytný An ziyan si získa vaše srdce ako prvý a trochu hlúpučký a veľmi naivní Maiding hneď po ňom :D . Je to niečo ako komédia ale so štipkou drámy. Všetci okolo sa im ich nádejní vzťah snažia skaziť no pretrvajú ? ( že sa to pýtam :/ je jasné že áno ).

Soosanghan Geunyeo

24. června 2015 v 16:47 | Reita-chan
Tak ahojte ľudia , zase som tu dlho nebola čo goomene už po X krát. Pravdou je že som aj chcela ale mám mladšiu sestru ktorá sa nieako veľmi zaľubila do ttpad.com a celkovo do čítania , takže má NTB až do večera a mne neostáva nič niné ako sedieť a čumieť do mobilu . Tak už mám pripravené Tagy v ktorých som bola nominovaná , tiež pár recenzií na BL filmy ale aj na doramy . Tak zatiaľ papa.


Tazza: Shinui Son recenzia + online

30. května 2015 v 13:59 | Reita-chan
Ahojte ako sa máte ? u mňa celkom fajn , jazdy v autoškole mi idú celkom dobre takže nemôžem sa sťažovať . Momentálne trávim volný čas pri PC pozeraním na anime, teraz pozerám Noragami fakt sugoí anime. Pripravujem zvyšok článkou ktoré som vám sľubila tak zatiaľ papa.




Tokyo Ghoul Recenzia + online !

1. dubna 2015 v 19:12 | Reita-chan
Ahojte ako sa máte mina ja celkom fajn pridávam sem prvú recenziu na anime ktoré som videla za posledné mesiace, a dúfam že sa vám bude páčiť ...... Blížia sa sviatky , niekto ich má rád a niekto zas nie. Ja som typ človeka ktorý ich má celkom rád . Vy ako Dnes je prví apríl takže poprosím nevystreľujte si zo mňa OK Mám toho už pokrk. Už som si myslela že blog.cz ten svoj otrepaní fór nedá ale splnilo sa, ono to zas prevrátili hore nohami, veľmi smiešne ( myslím prihlasovanie). Tak príjemné sviatky a čítanie recenzie. Nezabudnite komentovať .

200 Pounds Beauty / Minyeoneun goerowo 미녀는 괴로워

3. března 2015 v 8:52 | Reita-chan
Ahojte mina! goomene za neaktivitu dnes som mala mať prezntáciu SOČky , ale odložilo sa to na pondelok nabudúci týždeň takže som sa učila a zanedbávalá vás zbytočné moc ma to mrzí. Takže dlašia dorama film mám zasebou som momentálne v situácii kedy sa vkuse pozerám na doramy . Túto som síce videla už minulí rok a tak trochu som nestíhala to sem dať, ale snažím sa to napraviť. Mina ak máte nieakí dobrý tip na dorama film alebo dielovku tak mi napíšte do komentárov : budem veľmi vďačná.

A Werewolf Boy/ Neukdae Sonyeon 늑대소년

26. února 2015 v 19:04 | Reita-chan
Ahojťe miná ako sa mi máťe ja super. Dnes mi dorazil ten rukasak jupí ale je ešte na pošte zajtra alebo až pondelok si po neho dojdem pretože teraz nemám čas a v dedine máme problémi sa ele. prúdom takže asi by som šla zbytočne na poštu . No takže tento film som si pozrela pred nedávnom a dnes som si ho pozrela aj s maminou znovu som plakala . Ono ani nejde neplakať je to hrozne smutní a zároveň užasní film, nech vás to neodrádza od pozretia si ho počujeťe Tak príjemné pozeranie ja si už idem dokončiť sočku pretože v pondelok odovzdávam a ja nemám ani slovo .

Surplus Princess / Ingyeogongjoo

2. února 2015 v 15:59 | Reita-chan
Ahojte, som tu zas s recenziou . Poslednom čase som sa sústredila na doramy takže kvôli tomu tu máme toľko recenzií. Dnes som bola celý deň doma keď že mám prázdniny a zajtar idem na prax takže to bude taký oddychoví deň .Príjemné čítanie a dakujem vešetkým za komentáre.

Inspiring Generation /

30. ledna 2015 v 20:31 | Reita-chan
Ahojte ľudia ako sa máťe Ja super včera som dostal avysvečko a bola som vyznamenaná takže som naozaj štastná . Goomene za moju neaktivitu ale mala som veľa práce okolo školy mrzí ma to. Pripravovala som zároveň článok alebo skôr recnziu o dorame Inspiring generation , dnes je konečne hotová. Snažila som sa vám napísať všetko a zároveň nič aby ste neprišly o to najlepšie pri pozeraní na túto doramu . Tak tiež mám v zásobe omnoho viac recenzií na doramy a BL filmy . Ludkovia aj u vás tak strašne sneží .

Takumi-kun - Bibou no Details ( detaily krásy )

17. září 2014 v 17:18 | Reita-chan
Tak ahojťe všetci aj vás tak strašne teší to že prihlásenie cez chorme ide ako má Mňa strašne. Premíšľala som že tuuž dlho nebola žiadná recenzia, tak vám sem jednú dám. Po dlhom čase som pridala článok že predošlí článok vôbec neľutujem. Takže asi vieťe prečo som nič nepridávala, mala som veľa problémov v škole, doma + prihlasovanie ktoré na chorome nešlo takže toho bolo veľa . Radčej prejdeme k recenzií.



Slovenský názov: Takumi-kun série: Detaily krásy
Japonský názov: Bibou no Detail
Zem: Japonsko
Žáner: Romantický, Boys Love, yaoi
Dĺžka: 1:20:00
Moje hodnotenie:


Takumi kun sa vracia do internátnej školy Shidou už ako tretiak. Takumi- kun sa teší až Giiho v škole uvidí, no nedokáže sa k nemu priblíži. Je pre neho akoby nedosažiteľní aj napriek tomu že chodia do rovnakej školy. Tento rok sa po škole šíria klebety o tom že Gii je hrubí, arogantní a namyslení vedúci tretej koľaje ( prvákov). Uverí Takumikun týmto klebetám? Aj napriek tomu že sa o nich sám presvedčí ? v momente keď ho Gii od ignoruje na školskej chodbe, a zatvorí mu dvere svojej izby pred nosom. Odmietne sa sním porozprávať a privítať sa s ním ako so svojim partnerom. Takumi kun ničomu nerozumie a tak sa mu postupne vracia Fóbia z ľudského dotyku z ktorej ho dokáže dosať iba Gii. Neskôr sa vysvetlí že tohtoročné Giiho správanie malo Takumiho ochrániť a nie mu ublížiť.

Môj názor: Takže na tretiu sériu som sa tešila asi najviac. Je tam krásna yaoi (udobrovacia) scénka ktorú moc chválim XD. Takumi kun sa mi zdal že je na strane ked sa on sám dožaduje Giiho pozornosti a starostlivosti, čo ma celkom potešilo :3. Ale zdá sa mi trochu blbé prečo s ním Gii vlastne urobil túto Ko***. :/ vôbec to nemusel !!! všetko to bolo kvôli tomu aby sa nestrápnil pred bohatými deckami iných bohatých tatínkov , a že vraj aby ochránil Takumiho pred nimi. No trochu blbé XD. Ináč to bola úchvatná séria moc sa mi páčila.
Varovanie: V deji sa nachádzajú aj úseky z prvej časti Takumikuna. A kvôli tomu sa táto séria zdá nepochopiteľná, miestami neviete čo je vlastne prítomnosť a čo minulosť. Mne to trvalo dlho než som na to prišla ( cca 3x pozretá časť).

Takumi-kun série 2 - Duhové zafarbené sklo

8. září 2014 v 17:35 | Reita-chan
5802b479e5_67223235_o2.jpgSK názov: Takumi-kun série - Duhové zafarbené sklo
Japonský názov: Niji iro no Garasu

Zem: Japonsko
Žánr: Romantický,yaoi
Dlžka: 1:13:58
Body:

Tak druhá séria Takumi-kuna začína a režiséri nám zmenili obsadenie hercov.
Hayama Takumi - Kyousuke Hamao
Saki Giichi - Daisuke Watanabe
Už z prvého dielu vieme že Takumi a Gii spolu chodia, no Takumikun sa stále hanbí alebo bojí prejaviť citi ktoré k nemu chová. Všetko však naberá iné obrátky keď Takumi-kun začne pomáhať Giimu pripraviť haloween party. Gii požiada Takumiho aby pozval študenta prvého ročníku na tu párty a veľmi nalieha na Takumi aby to urobil. Takumi si pozorne všíma Giiho reakcie keď prechádzajú okolo chodby kde sa nachádza aj ten chlapec ktorého má pozvať. Myšlienky ho však zavedú k tomu že chlapec z prvého ročníku je do Gii zamilovaní a Gii ma sám o toho chlapca záujem . Všetko však vide na povrch keď Gii nakoniec prezradí že dôvod prečo tak strašne chcel mať toho chlapca na haloween party bol práve jeho najlepší priateľ Takeshi, ktorý mal záujem o toho chlapca, no nemal toľko odvahy aby sa k nemu prihovoril sám. Gii ľutuje že Takumimu nepovedal už od začiatku o čo mu ide.


Takumi-kun - Šepot jarného vánku

3. srpna 2014 v 17:49 | Reita-chan
Slovenský nazov: Takumi-kun - Šepot jarného vánku
Japonský název: Takumi-kun: Soshite, Haruzake ni Sasayaite
Krajina : Japonsko
Žáner: Romantický, Boys Love
Dĺžka: 1:13:45

Hayama Takumi nastupuje na strednú chlapčenskú školu Shidou, všetko na škole je pre neho nové. Je čas ubytovania sa na internátnej škole a Takumi-kun zisťuje že jeho spolubývajúci je Saki Giichi (Gii), najlepší študent, idol, dobre vyzerajúci, bohatí študent ktorého pôvod je až z Americky :/. Takumi - kun s ním nechce veľmi naväzovať kontakt už len kvôli svojej fóbii z ľudí, no Gii to len tak nenechá a o Takumiho priazeň bojuje všetkými silami. Gi sa neskôr dozvedá že Takumi-kun má fóbiu z ľudí kvôli opakovanému znásilneniu ktoré utrpel keď bol menší so svojim starším bratom. Tu sa Gii už snaží vyliečiť Takumiho z jeho fóbie.



Môj názor: Prvú sériu alebo časť Takumi-kuna som videla už naozaj dávno a to iba v japonštine na YT XD pamätám si to ako by to bolo včera ako som žasla nad tým že som konečne našla yaoi film :D aj keď to bol iba Shonen-ai :3 . Film je podľa mangi Takumi-kun, nič mu na úvod nechýba :D zoznámite sa s postavami a ich úlohami vo filme. Hneď na začiatku Takumiho Giichi zachráni pred tanierom omáčky :3 ktorá skončí bohužiaľ na Giichiho saku T3T , on sa vôbec nehnevá na Takumiho ale na osobu (Takabayashi ) ktorá to urobila alebo by sa dalo povedať že spôsobila. Od tej doby sa Giichi začína veľmi zaujímať o Takumiho a dalo by sa povedať že sa s ním snaží spriateliť, no Takumi je aj dosť držka takže ho pekne odmieta. Postupne sa tam objaví aj Nozaki ktorý ma o Takumiho tiež záujem :D samozrejme si ho Gii nedá -.- ...... čo ma asi na začiatku prekvapilo boli ich uniformy :3 vôbec sa mi nepáčili no musím priznať že sa mi to časom začala zvykať, je to už také neodmysliteľné pre mňa.

Stiahnuť si môžeťe video + titulky

Recenzia Mr.Idol

23. listopadu 2013 v 11:55 | Reita-chan
Takže lidi včera som si pozrela tento k pop film . Som síce nasratá jak hovado ale čo už to asi nezmením . V poslednej dobre sa na mna hrnú len problémi dúfam že sa vyriešia a ja budem mať kľud.




Oh Goo Joo bola manažérkou skupiny Mr.CHildren ktorá sa rozpadal po tom čo sa hlavný spevák zabil kôli neštastnej láske. OH Goo Joo sa po troch rokoch vracia späť do hudobnej brandže a hľadá ostatných členov skupiny no tý už dávno žijú iný život. Goo Joo sa však nevzdáva a uskutočnuje kásting na speváka ktorého aj najde škodsa že mladému rockerovi pop muzika nič nehovorí :3


Môj nazor: tento film je veľmi super :D strašne sa mi zapačila XD kedže ma naozaj zaujímalo ako si poradia s rockerom aby spieval pop :3 a tancoval XD. Fanušíkovia u-kiss môžete tam vidieť členov tejto skupiny ako rivalov Mr. Childer :3 budú sa volať Wonder boy či ako XD no a je to pecka odporúčam :)


Gravitation recenzia + Online

2. července 2013 v 18:27 | Reita-chan
Názov: Gravitation (15+)
Žáner: Shounen-ai, Romantic, Comedy, Music
Počet epizod: 13 + 2 OVA
Rok: 2000 - 2001 (OVA 1999)



Príbeh je o mladom 19 ročnom Shuichi Shindovi ktorí sníva že bude slávny ako je jeho idol Ruychi Sakuma. Jeho sen sa zdá že bude skutoční, s priateľom Hirom založili skupinu s názvom Bad luck. Mladí Shuichi to má zo svojou slávou ťažké pretože je v show biznise ešte nováčik a keby mu to nestačilo tak sa mu do cesty pripletie slávny spisovateľa románov Yuki Eiri ktorí mu poriadne skomplikuje život. Najprv mu hnusne skritizoval text piesne ktorú napísal a potom aby nestačilo zaľúbil sa do neho !!!! Začal vidieť život inými očami. Yuki je k nemu chladní a neohľaduplní a nevie prejaviť svoje citi kvôli jeho traume z detstva ktorú mu spôsobil Kitazava Yuki po ktorom nosí aj prezývku. Shuichi prechádza veľkými strasťami aby si splnil svoj sen a zároveň bojoval o svoju lásku..

Mirage of Blze / Recenzia

25. května 2013 v 11:39 | Reita-chan
Názov: Mirage of Blaze
Žánr: shonen ai, fantasy, historický, akční
Počet epizod: 13
Rok: 2002

Takaya Ougi je normálni študent až na pár vecí. Fláka školu je mu priam celí svet ukradnutí. Jeho najlepšiemu priateľovi sa stávajú zvláštne veci, stráca pamäť bez dôvodu sa mláti zo všetkými a objavujú sa mu duchovia. Privádza ho to do šialenstva. Takaya sa mu snaží pomôcť no on sám nevie čo sa deje až do chvíle keď stretne Naoe-ho ktorí tvrdí že Takaya je prevtelení Kagetora ktorí je Naoe-ho pán. Naoe sa k nemu správa ako k svojmu pánovi až na jednu chybičku, Takaya sa mu páči no to že je to jeho prevtelení pán mu nedovoľuje nič viac sním mať. Takaya však Naoe-mu vôbec neverí až do chvíle keď sa mu nepodarí túto moc Kagetori použiť.......


Môj názor: Toto anime som videla na animaxe a to bola prvá séria či čo nepamätám si to dobre XD. Veľmi sa mi tam páči Takayová osobnosť a to akí je to fracek XD. Síce tam až tak moc toho yaoi nie je ale ako som písala je to prvá séria v druhej sa môžete tešiť na to ako Naoe prekoná svoj strach z toho že Takaya je jeho pán a skoro ho znásilní ......XD

Fugitive: Plán B

13. května 2013 v 17:46 | Reita-chan

Názov: 도망자: Plan B / Domangja: Plan B
Tiež známy ako: Runaway: Plan B
Žáner: Akčné, Romantika, Komédia
Epizódy: 20

Ji - Woo ( Rain) pracuje ako súkromní detektív. Vyzerá dobre, žije luxusní každodenní život, má skvelé podnikanie a má romániky snáď v každej krajine. Ji-woo má len jediní problém a to skutočnosť že je podozrivým z vraždy svojho dlhoročného partnera a priateľa Kelvina. Jedného dna si to k nemu na kráča žena Ini (Lee Na-Young) ktorá mu dá novú úlohu. Ji-woo čelí prchavému prípadu s výsledkom o ktorom ani on nemôže predvídať ako dopadne.
Ini (Lee Na-Young) to nemala ľahké už od detstva. Smrť jej rodičov a neskôr jej adoptívnych rodičov bol pre ňu veľmi ťažkým obdobím. Jedením vodíkom k týmto vraždám je iba záhadná postava s menom Melchidec. Ini sa domnieva že Melchidec môže za vraždu jej rodičov a adoptívnych rodičov a má strach že čoskoro zabije ju.
Kai (Daniel Henney) je medzinárodní podnikateľ spojujúci Áziu so Severnou Amerikou. Už od mladého veku Kai získaval moc a bohatstvo. Ini je jeho manželka a po začatí vyšetrovania kto je Malchidec sa Kai obáva o Ini a snaží sa jej čo najviac priblížiť aby ju nestratil.
Do- Soo (Lee Jung - Jin ) je detektív. Pochádza z chudobných pomerov a preto je presvedčení že musí vynaložiť lepšie výsledky aby dosiahol to čo chce.Do-Soo bol pred pár rokmi postrelení Ji-woom a jeho pýcha bola zranená. Okrem toho že chce byť povýšení tak tiež chce Ji-woo - a vidieť na kolenách. A aby dosiahol to čo chce rozhodol sa isť cez Ji-woo- a ktorí mu umožni získať povýšenie a zároveň bude môcť pomstiť sa .


Môj mázor: Celá drama je vlastne o naháňaní podozrivých. Ak máte rady akčné drami alebo filmy tak vám Fugitive plán B odporúčam. Pri pozeraní tejto dorami si užijete zábavu aj akčnosť a dokonca aj romantiku  . Rain je veľmi dobrí herec môžete sa tešiť na tie jeho strašné roztomilé ksichtíky :D a prezradím vám niečo :3 Jiwoo teda Rain v tejto doramne má strašnú slabosť pre ženské nohy XD proste jedno veľké zlatíčko ktoré sa nehanbí na ulici zohnúť a pozerať sa z otvorenými ústami na ženské nohy XD.

Honey and Clover - Med a štvorlístok

6. května 2013 v 16:43 | Reita-chan
Ahojťe, rozhodla som sa definitívne že na blogu bude viac anime :D aby moje ostatné SB mali aj čo čítať :3 iste že budem pridávať aj články o k-pop aby som uspokojila všetkých :3. Tak tiež budem asi robiť noví nabor Affs pretože neviem ktoré navštevujú a ktoré nie takže pretriedim si tie ktoré mám teraz a naberiem nové. Urobím triedenie a basta pretože mne sa zdá že neiktoré SBčka ktoré mám v zozname sem nechodia takže ich mám ib azbitične v zozname. Takže bude triedenie kto chce sa zapíše ale pozor! nebude to koniec tým že sa zapíšete ja presne viem kto ako mi chodí nblog takže aj ked sa zapíšete tak si ešte vás preberiem a nechám si iba tie ktoré chcem. Dufam že si dáťe námahu a prečitaťe si to XD. Zapisať samôžete tu !


Extravagant Challenge/ Skip Beat recenzia

2. května 2013 v 17:53 | Reita-chan
Name : Extravagant Challenge
Format :Serial
Opening theme : "S.O.L.O." by Super Junior-M
Ending theme : "That's Love" by Donghae with Henry
Country of origin : Taiwan
Original language : Chinese




Príbeh je o jednom mladom dievčati ktoré si uvedomí že ľudia sa menia. Mladá Gong Xi (Ivy Chen)bola už v ranom veku opustená matkou a tak si ju do opatery vzala miestna rodina ktorá Gong Xi ( Ivy Chen) vychovávala ako vlastnú dcéru, Gong Xi ( Ivy Chen)sa kamarátila si ich synom Bu Po Shang -om (Lee Donghae) ktorí mal prebrať ich rodiny hotel, no on mal iné pláni. Shang (Lee Dongahae) žil hudbou. A tak z domu utiekol a val zo sebou aj Gong Xi ( Ivy Chen). Po dlhšom čase v rušnom Taipei ich vzťah ochladol. Shang(Lee Dongahe) sa stal veľmi slávnym spevákom ktorí si len tak svoj štýl nemohol skaziť Gong Xi(Ivy chen) ktorá bola úplne odlišná. Áno hanbil sa za ňu. No tento utrápení život Gong Xi (Ivy Chen)zmení jeden osudoví deň, deň keď Gong Xi (Ivy Chen)zašla za Shangom (Lee Donghae) do štúdia aby mu odniesla jahodoví puding (to pochopíte keď si pozriete prvú časť :D ) čo našla milá Gong Xi ( Ivy Chen) nevidí svojho milovaného Shanga ( Lee Donghae) ktorí o nej hovorí nepekné veci v tú chvíľu si Gong Xi ( Ivy Chen)povedala že zo seba slúžku už robiť nebude a Shangovi ( Lee Donghae) to pekne vráti a to doslova. Gong Xi (Ivy Chen) sa rozhodne zmeniť celí svoj život. A ako dostať hviezdu na kolená ako je Shang ( Lee Donghae) ? no stať sa tiež hviezdou. Zúčastní sa kastingu v jednej agentúre a stane sa menšou pomocou hviezdou XD tam spoznáva Dun He Lian (Siwon) ktorí je úhlavní nepriateľom Shanga (Lee Dongahe). Chcete vedieť ako to dopadne ?



Môj názor: tato dorama je veľmi pekná môžete si všimnúť že je Taiwnsaká no aj napriek tomu je veľmi pekná . Zo začiatku som na Donghaeho veľmi kričala a zároveň umierala z toho akí vie byť zlí sexy zlí . To nie je jediné táto dorama je veľmi zábavná veľa sa pri nej nasmejete odporúčam vám si ju pozrieť. Celí čas ako bude pri Siwonovi vám bude pripadať veľmi romantickí. Pre mňa bola najkrajšia časť asi tá kde bol Siwon chorí no aj napriek tomu ďalej pracoval proste úžasná dorama J

Full Metal Alchemist : Recenzia

28. března 2013 v 14:15 | Reita-chan
Ahojťe, ľudia viem že som sa dlho neozval ano nemala som čas učila som sa potom som upratovala no hrôza. Dnes vám sem dávam moju vlastnú recenziu, je prvá takže je tam určite plno chýb a ta prvá je to že -_- recenzie majú byť male no ta moja je staršne dlhá ale ako hovorím recenzia po mojom, a tato recenzia bude o jednom dobrom anime ktoré som pozerala na animaxe, videla som uplne prvú verziu potom tu novšiu a aj ten celenočný film ktorý trval 2,5 hod. takže neičo vám o tom budem vedieť porozprávať ale nebudem to tu celé rozpisovať toto anime ste už asi všetci aj videli tak príjemné čítanie .

Recenzia po mojom


Aby človek niečo získal musí najprv stratiť niečo v rovnakej hodnote. To je prví zákon Alchýmie, zákon o rovnocennej výmene. Edward a ale tento zákon porušili, spolu z bratom Allom chceli oživiť svoju matku no nepodarilo sa im to, Edward pri tejto alchýmií prišiel o svoju nohu a jeho mladší brat o svoje telo. Keď si to Ed uvedomil tak aby nestratil aj svojho malého brat atak sa doplazil k brnenému a nakreslil tam trazmutační kruh pomocou ktorého dušu svojho brata vrátil a uväznil do brnenia takto boli bratia Elrikovi potrestaní za svoju chybu za používanie zakázanej alchýmie.
Ed a Al sa rozhodli že svoj telá získajú späť jedinou šancou na ich záchranu bol kameň mudrcom ktorí bol niečo ak legenda no bratia našli malé známky toho že pred pár rokmi tento kameť bol vytvorení a v armáde sa nachádza tento postup, a tak sa Edward pridal k armáde ako štátni alchymista dostal tam prezuvku Kovoví alchymista. Po celí čas sa títo dvaja chlapci tvária že chcú plniť svoje misie ale oni vlastne hľadajú kameň mudrcom na cestách stále získavajú viac a viac informácii ktoré sú desivé.

Môj názor : Celé anime je veľmi zaujímavé nie je to nejakí melancholickí dej to nie je plní zábavy a dobrodružstva. Hlavne časti kde si Eda pomýlia s jeho bratom kvôli jeho prezývke kovoví alchymista tak tiež ani nerastie takže na svoj vek je malí a každý si ho dobrá ale keby ste ho videli v akcií tak je lepší než veštci ostatní štátni alchymisti ,preto toto anime odporúčam všetkým nadšencom takých to anime.
 
 

Reklama